Snaći se u zbunjujućem svijetu SUV-ova vrlo je izazovno. Međutim, to nije problem za Suzuki Vitara Hybrid koji se ističe među ostalima upravo zbog svoje baštine.

Ime Vitara zalijepljeno je na stražnju stranu malog 4×4 džipa još od kasnih 80-ih. Ako niste do sada znali, ovo je vozilo bilo ‘crossover’ čak i prije nego što se ta riječ počela koristiti među ljubiteljima automobila početkom 21. stoljeća. Desetljećima prije nego što se znalo za SUV kabriolet, Vitara je već dolazila u toj izvedbi.

Dakle, pitanje je, zašto kupiti Suzuki Vitara Hybrid u 2021?

  • Automobil

Vitara je izvedena upravo onako kako očekujete od pravog automobila. Većina izvedbi u 2021. standardno dolazi za pogonom na prednje kotače, dok je opcijski pogon na 4 kotača još bolji izbor. Suzuki je vozaču osigurao brojna pomagala pa se tako na središnjoj konzoli nalazi kotačić za odabir načina rada kojim možete birati način za snijeg, sport, automatski te zaključavanje za vožnju po raznim terenima kojima prolazite.

  • Baština

Vitara je ikona marke Suzuki već 33 godine. Sada, kao Vitara Hybrid, ponovno je evoluirala s dodatkom blage hibridne tehnologije. Ova impresivna nova tehnologija pruža električnu potporu za smanjenje štetnih emisija i postizanje bolje ekonomičnosti potrošnje goriva.

U 2021. godini japanska marka se odlučila ponuditi 48-voltni blagi hibrid kao standardni pogon za svoje modele Vitara i S-cross na opće oduševljenje svojih kupaca.

  • Bolje tehničke specifikacije

U Hrvatskoj Vitara dolazi s novim benzinskim motorom K14D Boosterjet koji ima 1,4-litreni volumen zajedno s 48-voltnom blagom hibridnom tehnologijom te njime zamjenjuje dosadašnji 1,4-litreni booster jet. Ova kombinacija nudi 20% niže emisije CO2 i 15% povećanje ukupnog zakretnog momenta.

  • Vozne osobine

Uzbudljivo je i zabavno voziti ovaj automobil po cijeli dan. Iako ime Vitara već jako dugo postoji na tržištu, novi Suzuki Vitara Hybrid iz 2021. godine sigurno će pridobiti još više vjernih obožavatelja sa svime što nudi. Njegov jedinstveni ALLGRIP pogon na 4 kotača lako se prilagođava različitim uvjetima kao što su kiša, snijeg ili neravan teren.

Automatski način rada daje prednost pogonu na prednje kotače za najbolju učinkovitost potrošnje goriva u klasi u svakodnevnim uvjetima vožnje. Način rada za snijeg podešava kontrolu vuče kako bi se osigurala ključna stabilnost kada uvjeti na cesti to zahtijevaju. Sportski način rada aktivno uključuje pogon na sva četiri kotača na temelju potrebe vozača za ubrzanjem, što daje bolji odaziv motora prilikom vožnje po prirodi. 

  • Opći dojam

Suzuki Vitara Hybrid je pristojan kompaktni SUV bogate izvedbe. Postiže dobre rezultate i nudi najviše prostora među svojim suparnicima. Svojim privlačnim interijerom i opcijskim paketima pruža napretek uzbudljivosti. Sve u svemu, ovaj automobil daje kupcu više nego pristojnu vrijednost za novac.

Osim toga, Suzuki ne prestaje impresionirati stvarnom potrošnjom goriva. Koristeći najmoderniju blago-hibridnu tehnologiju, Vitara postiže natprosječnu ekonomičnost potrošnje goriva u usporedbi sa svojim potpuno benzinskim konkurentima.

Dali smo vam ne jedan, već pet razloga zašto biste trebali izabrati Suzuki Vitara Hybrid za vaš sljedeći automobil.

U Suzuki Antares Centru nastojimo biti najbolji auto salon u Hrvatskoj i ozbiljno shvatiti potrebe naših kupaca. Pružamo im kompletnu uslugu vezanu uz prodaju, servis i održavanje automobila, motocikala, vanbrodskih motora i plovila.

Suzuki uvijek pruža najviše kada je u pitanju vožnja automobila ili vožnja motocikla. Posjetite našu trgovinu danas, a naši djelatnici će s dužom pažnjom i čvrstim argumentima prezentirati sve komparativne prednosti i pokazati vam zašto je baš Suzuki uvijek najbolji odabir.

Kako biste saznali više, nazovite nas već danas!