Povijest i rast

Suzuki Antares Centar nastao je kao rezultat dugogodišnjeg iskustva u auto-moto svijetu te prodaji i servisiranju automobila marke Suzuki. Otvaranjem prvog centra 2014. godine započelo se sa prodajom i servisiranjem automobila marke Suzuki u Zagrebu, no ubrzo se kroz samo tri godine poslovanje Antares Centra proširilo i na prodaju i servisiranje vanbrodskih motora. Nakon samo dvije godine za naše uspjehe u Hrvatskoj primamo pismo zahvale osobno od Osame Suzukija, čovjeka koji je stvorio Suzuki brend kakvog poznajemo danas.

Nakon toga nastavljamo sa razvojem Suzuki ponude te postajemo ovlašteni partner za prodaju i servis motocikala. Tako postajemo jedini ovlašteni partner koji objedinjuje cjelokupnu ponudu Suzuki proizvoda i jedini koji uspijeva napraviti „Suzuki Family Centar“ u Hrvatskoj. Kada se navodi „Suzuki Family Centar“ želi se skrenuti pozornost da je to centar u kojem se na jednom mjestu mogu pogledati, kupiti te servisirati svi proizvodi marke Suzuki, odnosno automobili, motocikli, vanbrodski motori te plovila.

Novi salon

Preseljenjem u novi salon na adresi Samoborska 222a u Zagrebu, na ukupno 5.000 m2, otvoren je prvi i za sada jedini “Suzuki Family Centar“ u Hrvatskoj. Odlučili smo stvoriti mjesto koje će nam omogućiti da predstavimo naše proizvode u najboljem svjetlu i podignemo kvalitetu naše usluge na još jednu višu razinu koju kupci svih Suzuki proizvoda zaslužuju.

Ujedno zbog rasta i širenja poslovanja bilo nam je potrebno da napravimo prostor koji nam omogućava da ugostimo svakog posjetitelja na najbolji mogući način sa velikim prostorom za parking i potpunom ponudom Suzukija na jednome mjestu. Uz novi, moderniji prostor koji je popraćen najnovijom tehnologijom rada, naši klijenti sada mogu uživati u još bržoj, efikasnijoj i kvalitetnijoj usluzi.