Nova Suzuki Hayabusa

ULTIMATE SPORT

Potpuna predanost i kontinuirana želja za unaprijeđenjem stvorili su novu generaciju motocikla, koji savršeno odgovara vozačima sadašnjosti, ali i budućnosti. Njegovo poboljšano iskustvo u vožnji odlikuje još uglađenija isporuka snage i još spretnije rukovanje, a zbirka najnovijih elektroničkih sustava dizajniranih za optimizaciju performansi, čini Hayabusu još ugodnijiom, sigurnijom i još poželjnijom za vožnju. Brutalno snažan i pouzdan, ali jednako tako i vozan i predvidljiv, spaja nespojivo

Street

Rođen na stazi, odrastao na ulici, GSX-S potječe od legendarnog osvajača višestrukih prvenstava GSX-R. Nova GSX-S linija donosi duh Suzukija GSX-R na ulicu, sa zajedničkom tehnologijom i komponentama upakiranim u motocikl dizajniran posebno za gradsku vožnju.

Suzuki GSX-S1000 bike
Suzuki V-Strom 1050XT

ADVENTURE/SPORT TOURING

Vrhunski stroj za rješavanje svih avanturističkih “problema”. Alat koji vas nikada neće iznevjeriti, alat koji suvereno odgovara na svaku vašu zamisao. Zamislite zadatak, izazov, avanturu. Odgovor na svaku vašu misao je V-STROM. Svakodnevno putovanje na posao, teški i mokri uvjeti, zavojite otvorene ceste, duge dionice autoceste, udobnost za oba putnika.

SCOOTER

Sve što trebate je sloboda kretanja. Ta sloboda dolazi u sportskom obliku BURGMANA. Upotpunjen je dobro dizajniranim prostorom za prijevoz svega što vam treba. Stoga iskusite koliko udobna gradska vožnja na dva kotača može biti. Izađite i pronađite svoje pravo ja, u svom okruženju. Dobijte najbolje iz svakog trenutka.

BURGMAN 400

    PITAJTE NAS ILI ZATRAŽITE PONUDU

    Molimo ispunite kontakt obrazac sa Vašim podacima i upitom, a naši prodajni savjetnici kontaktirat će Vas u najkraćem roku i odgovoriti na sva Vaša pitanja.