Naša Misija

Potičemo svoje zaposlenike da uvijek idu korak više u zadovoljstvu naših kupca te društvenu zajednicu na stvaranje sveopćeg dobra.

Naša vizija – Suzuki Family centar!

Biti najbolja kompanija u Hrvatskoj koja brine o potrebama kupaca za sve proizvode marke Suzuki te im pruža kompletnu uslugu vezano za prodaju, servis te održavanje automobila, motocikala, vanbrodskih motora i plovila.

Vrijednosti

Mi s pažnjom slušamo i uvažavamo sve potrebe korisnika naših usluga i jedini u Hrvatskoj zastupamo sve produktne segmente marke Suzuki. Mi smo ovlašteni prodavatelj i ovlašteni serviser za automobile, motocikle i vanbrodske motore. Ponosimo se činjenicom da smo jedini koji su uspjeli zadovoljiti sve kriterije u dobivanju svih ovlaštenja za prodaju i servisiranje svih segmenata proizvoda i tako postali dio velike Suzuki Familije.

Isto tako, ponosimo s timom stručno školovanih mehaničara te svih djelatnika koji su danas vrhunski stručnjaci na svojim područjima rada. Naš partnerski odnos s našim kupcima temelji se na profesionalnosti, uzajamnom povjerenju te stalnoj dostupnosti. Visoka predanost kvaliteti, jednostavnosti i primjerenosti rješenja za proizvode koje zastupamo pridonosi uzajamnom razvoju i sveopćoj dobrobiti.

Bilo da se radi o potrebi u životu ili da se radi o uživanju u životu sigurni smo da će Suzuki uvijek pružiti najviše kada se radi o vožnji automobilom, vožnji motociklom ili vožnjom brodom. Naši djelatnici će s dužom pažnjom i čvrstim argumentima prezentirati sve komparativne prednosti i pokazati Vam zašto je baš Suzuki uvijek najbolji odabir.

SUZUKI FAMILY

MARINE