Jedan od najznačajnijih svjetskih proizvođača automobila, Suzuki, stavio je na tržište svoj model Ignis u nekoliko varijanti. Zbog čega je ovaj vrhunski mali SUV tako privlačan? Ovdje ćemo to ukratko objasniti. Suzuki Ignis ima 1,2-litreni dual-jet motor opremljen sa SHVS hibridnim sustavom u skladu s normama za zaštitu okoliša i mogućnošću CVT automatskog mjenjača. Unutrašnjost ovog malog SUV-a ukrašena je bijelim elementima i sjedalima sa modernim i urbanim dezenom. Osim toga, Suzuki Ignis dolazi u dvije nove metalik boje, blistavo narančastoj i tirkizno plavoj kako bi se dopao mlađim kupcima. Kod nekih je modela moguća kombinacija dviju boja kao dodatna posebna opcija.

 Ovdje donosimo pet razloga zašto kupiti Suzuki Ignis

  1. Povoljan automobil koji podržava aplikacije CarPlay za Apple kao i Android Auto.

Suzuki Ignis dolazi s najnaprednijim infotainment sustavom u obitelji Suzuki pod nazivom SLDA. Sustav objedinjuje povezivanje pametnog telefona, slike s kamere i navigacije te audio sustav putem intuitivne aplikacije.  

  1. Najpovoljniji automobil koji nudi sustav osvjetljenja s LED projektorom.

Suzuki je već ranije podizao ljestvicu kada je prvi u svojoj kategoriji uveo prednja bi-xenon svjetla. No sada je otišao korak dalje opremajući novi Ignis sa LED projektorima na prednjim svjetlima. Ovaj sustav osvjetljenja upotpunjuju LED dnevna svjetla privlačnog dizajna u obliku potkove.

  1. Mogućnost prilagodbe.

Suzuki automobili su uvijek u trendu, a za pojačani dojam na raspolaganju imate i dodatne mogućnosti prilagodbe. Sa prednjom i stražnjom donjom zaštitnom pločom i širokim bočnim štitnicima možete personalizirati svoj automobil i dodati mu snažniji off-road izgled.

  1. Dizajn koji se ističe.

Suzuki Ignis ima poseban dizajn koji ga ističe od drugih automobila. Dok većina proizvođača automobila preferira modele s oštrim linijama, Suzuki Ignis odlikuje njegova pravilna forma. Što god mislili o tome, jedno je sigurno: zahvaljujući svom dizajnu pojačanom sjajnim bojama, Suzuki Ignis će se uvijek isticati u gomili. Njegovi elementi, kao što su prednja maska, farovi, elegantne linije na zakrivljenom stražnjem staklu te luk iznad kotača kao na SUV-u, čine Suzuki Ignis lako prepoznatljivim. Unutrašnjost automobila ukrašena je crno-bijelim elementima s detaljima koji odgovaraju vanjskoj boji modela pa se na taj način ostvaruje moderan izgled karakterističan za Suzuki.

  1. Svestranost. 

U ovaj se mali SUV s lakoćom može ući i iz njega izaći. Povišen je 18 cm iznad zemlje, što je itekako praktično ako se nalazite na nezgodnom terenu, a zahvaljujući kliznim stražnjim sjedalima možete nositi više prtljage sa sobom onda kada vam je to potrebno.

Naposljetku valja napomenuti da Suzuki Ignis nije samo namijenjen mladim kupcima, već svakome tko je zainteresiran za praktičan automobil s brojnim funkcijama, koji je robustan i ističe se na cesti. Dok se Suzuki Ignis može po svojim vanjskim dimenzijama usporediti s malim gradskim automobilima, dobro će poslužiti i na duljem putovanju zahvaljujući njegovoj prostranosti, a vrlo će se lako snaći i izvan ceste. Niti jedan drugi automobil slične cijene neće vas tako impresionirati kao Suzuki Ignis, niti će se s takvom lakoćom izdvojiti od konkurenata.

U Suzuki Antares Centru imamo bogato iskustvo u svijetu automobila te prodaje i servisiranja modela marke Suzuki. Stvorili smo prostor koji svakom posjetitelju omogućuje najbolji mogući način kupnje Suzuki vozila. U našem novom i modernom centru opremljenom najnovijom radnom tehnologijom, naši kupci sada mogu uživati u još bržoj, učinkovitijoj i boljoj usluzi. Nazovite nas još danas i saznajte više.