O tome da je Suzuki prilično poznata marka po proizvodnji nekih od najneobičnijih motocikala na svijetu ne treba posebno raspravljati. Međutim, ovu marku nose i neki vrlo jedinstveni automobili. Suzuki možda nije najveći proizvođač automobila, ali svaki zaljubljenik u automobile čuo je sigurno bar nešto o ovoj kultnoj marki. Suzuki je u posljednjih pola stoljeća iznimno narastao zahvaljujući sve većem interesu za malim automobilima s učinkovitom potrošnjom goriva, kao i njegovom vodstvu na tom brzorastućem tržištu. Suzuki proizvodi sve vrste vozila, međutim, većina poslovanja mu dolazi od pristupačnih automobila, koji prevladavaju u većini zemalja.

Nekoliko razloga za ono što Suzuki čini jedinstvenim:

  1. Kompaktna veličina

Jedna od glavnih racionalizacija koju je Suzuki učinio je fokusiranje na male, ali učinkovite automobile. Ovdje se ne radi samo o novcu. Današnji potrošači su ekološki osviješteni i traže vozila koja dolaze sa svim mogućim prostorom i potrebnim značajkama, ali u kombinaciji s učinkovitom potrošnjom goriva.

Suzuki dobro poznaje svoje potrošače. Oni traže automobil prilagođen njihovom načinu života, koji ne zauzima puno prostora i dobro je opremljen svim potrebnim udobnostima i sigurnosnim značajkama. Dok većina proizvođača automobila teži veličini, Suzuki usavršava umjetnost kompaktnog dizajna. S porastom potražnje za automobilima koji ne zauzimaju prevelik prostor, odmah su od početka odabrali pobjedničku stazu.

  1. Ekonomija

Da globalno gospodarstvo neće doživjeti pozitivan procvat u skorije vrijeme, uobičajena je tema o kojoj se raspravlja i sa kojom će se većina složiti. Nema dvojbe da se većina potrošača nastoji financijski zaštititi više nego prije. Ipak, oni nisu voljni ugroziti sigurnost ili udobnost, zbog čega sve više traže kompaktnije i učinkovitije automobile. Upravo ovdje Suzuki pobjeđuje nudeći razna kompaktna vozila koja ne štede na udobnosti, prostoru, praktičnosti ili stilu.

  1. Mali, ali sigurni

Proizvođači su prihvatili pametan kompaktni dizajn koji jamči da učinkovito fleksibilni automobili pružaju maksimalnu sigurnost. Poznati proizvođači automobila sve se više specijaliziraju za mala vozila, isto kao Suzuki, iako to nosi mnoge sigurnosne izazove. Mali automobili često se dovode u vezu s lošijim sigurnosnim specifikacijama, ali Suzuki je odlučan u tome da nastavi izazivati tu pretpostavku. Slično kao i kod njegovog unutarnjeg dizajna, razina sigurnosnih elemenata koju nudi Suzuki premašuje sva očekivanja.

  1. Pametan dizajn

Trik za uspjeh u prodaji malih automobila je dizajnirati unutrašnjost na pravi način, u čemu Suzuki prednjači. Kao i kod svakog drugog visokotehnološkog proizvoda, poput mobitela, moderni kupci i kod vozila zahtijevaju sjajne funkcije u paketu koje moraju biti prilagođene korisnicima. Tvrtka Suzuki se ističe bogatom poviješću i stručnošću u razvoju raznih varijanti automobila te pametnog dizajna. Od Swifta do Vitare, kabina svakog Suzuki modela sažeto je dizajnirana tako da nudi udobnost, stil, prostor i obilje mjesta za spremanje stvari.

Da zaključimo, Suzuki modeli automobila laganog su dizajna, što je idealno za električna ili hibridna vozila jer mogu lako podnijeti dodatnu masu baterija, a to su značajke koje će biti ugrađene u sve nove generacije modela.

Posjetite našu web stranicu kako biste istražili varijante prepoznatljivih Suzuki modela ili nas posjetite još danas u novom Suzuki Antares salonu automobila u Zagrebu.