Jeste li se zapitali zašto Hrvatska voli Suzuki automobile? Od svog početka je Suzuki jedan od vodećih proizvođača i prodavača automobila, a u Hrvatskoj se već godinama malo koji brend može natjecati s markom Suzuki u segmentu privatnih kupaca. Prilično je sigurno da ćete naći neki od Suzuki modela među najprodavanijim automobilima u Hrvatskoj. Postoje brojni razlozi zbog kojih i mladi i stari u Hrvatskoj preferiraju Suzuki. 

Kako Suzuki svake godine postaje sve poznatije ime, mnogi ga konkurenti nastoje nadmašiti. Ovdje ćemo navesti glavne razloge zbog kojih Hrvati biraju Suzuki.

  • Kilometraža

Kilometraža je prvo o čemu svako razmišlja pri kupovini automobila. To je zbog toga što svi žele da im automobil bude dugoročno isplativ, kao što to svi u Suzukiju vrlo dobro znaju. Za Suzuki je kilometraža na prvom mjestu, a osigurano je da svaki automobil koji proizvedu ima i najučinkovitiju potrošnju goriva. Zbog toga Hrvati vole automobile marke Suzuki.

  • Cijena

Automobil je za većinu Hrvata pitanje potrebe, a ne luksuza. U usporedbi s drugim automobilima, Suzuki nudi daleko povoljnije modele, kojima ne manjkaju ni luksuzni dodaci niti im nedostaju nove tehnologije. Naime već su i početni Suzuki modeli opremljeni najjačim sigurnosnim paketom i obiljem luksuznih dodataka poput LED svjetala, a svakako treba spomenuti da svi modeli u Hrvatskoj dolaze sa „blagom“ hibridnom tehnologijom u kojoj je Suzuki jedan od pionira. 

  • Servis

Usluge ovlaštenih Suzuki servisa među najpovoljnijima su na tržištu, što omogućuje nisku cijenu održavanja vozila. Ovlašteni Suzuki servisi koriste samo originalne dijelove s garancijom, koje ugrađuju mehaničari školovani u tvornici. Zbog toga velik broj vlasnika svoj automobil i nakon isteka garancije servisira u ovlaštenom Suzuki servisu.

  • Dostupnost rezervnih dijelova

Suzuki je jedan od najvećih proizvođača vozila na svijetu i može se pohvaliti jednom od najvećih i najraznolikijih mreža dobavljača. Tako se s lakoćom mogu priskrbiti rezervni dijelovi za vozila u najkraćem vremenskom roku. Stoga možemo reći da rezervnih dijelova sigurno ne manjka. Mogu se naći dijelovi čak i za zastarjele modele.

  • Europski osjećaj

Premda je Suzuki japanski brend, uz dugogodišnju tehničku suradnju s lokalnim dobavljačima prilagođen je europskom ukusu. Stoga Hrvati sa zadovoljstvom kupuju vozila marke Suzuki.

  • Lakoća upravljanja

Suzuki garantira da su automobili prilagođeni korisnicima. Cilj je osigurati da svi instalirani dijelovi i dodaci koriste najnoviju tehnologiju, no da pritom nisu komplicirani. Automobilima se može vrhunski upravljati pa se i mlađi vozači mogu osjećati sigurno u vožnji. 

Naposljetku, Suzuki je osebujan brend koji svojim kupcima nudi najbolju uslugu. Uvijek ćete pronaći vozilo marke Suzuki u svakom izložbenom salonu dobavljača u Hrvatskoj. Suzuki proizvodi automobile koji su uvijek vrhunske kvalitete i rijetko koga ostavljaju ravnodušnim. 

Nadamo se da smo uspjeli objasniti zašto mislimo da Hrvati vole Suzuki. U SUZUKI ANTARES CENTRU nudimo najbolju uslugu svojim klijentima. Posjetite naš izložbeni salon, pogledajte automobile, posjetite našu web stranicu ili nas nazovite. Naši će voditelji salona odgovoriti na sva vaša pitanja i nedoumice.