Tražite li izvrsno vozilo, čišće za okoliš i s učinkovitom potrošnjom goriva? Suzuki salon u Zagrebu prodaje automobile koji imaju novi benzinsko-električni hibridni napredni sustav vožnje koji pomaže u smanjenju emisija CO2 i poboljšanju ekonomičnosti potrošnje goriva. Vozači mogu biti potpuno sigurni da se prelaskom na hibrid neće odreći performansi ako izaberu Suzuki, naprotiv. Hibridni sustavi su lagani i kompaktni, a u kombinaciji s elegantnom karoserijom, responzivnim i učinkovitim benzinskim motorom, možete očekivati stilski efekt i poboljšanje učinkovitosti.

  1. Niži tekući troškovi

Hibridna tehnologija ima mnogo prednosti, a jedna od najznačajnijih je da hibridni modeli troše manje goriva od ne-hibridnih modela. Suzuki Hybrid sustav će uštedjeti energiju koja bi se obično izgubila tijekom procesa kočenja i usporavanja. Može, također, uštedjeti gorivo ponovnim pokretanjem benzinskog motora, pomaganjem benzinskom motoru tijekom ubrzanja ili vožnjom bez emisija, samo na struju, ovisno o vrsti hibridnog automobila. Hibridni sustav pokreće vozilo pomoću elektromotora, što pomaže u poboljšanju učinkovitosti potrošnje goriva i nižim troškovima.

  1. Niže emisije CO2

Hibridna vozila sve su popularnija, a jedan od velikih razloga je potreba za smanjenjem emisija ugljičnog dioksida. Posjedovanje sustava sa električnim motorom koji može podržati benzinski motor omogućuje vam da poboljšate učinkovitost potrošnje goriva i emitirate manje štetnih emisija CO2, što je win-win situacija. Niža emisija dovodi nas do sljedećeg razloga u nastavku.

  1. Pomaže okolišu

Suzuki automobil oslobađa manje emisije CO2 u okoliš, što znači da pomažete planetu sa svakim putovanjem koje započnete. Drugim riječima, u vožnji se djelomično koristi elektromotor, što omogućuje da benzinski motor ne mora toliko raditi, što opet znači da proizvodi manje CO2 i povećava ukupnu učinkovitost.

  1. Nema punjenja sa Suzukijem

Kada je riječ o hibridnom modelu, ljudi se obično brinu zbog punjenja baterije. Brine li i vas punjenje? Ne trebate brinuti. Svaki Suzuki Hybrid model ima hibridni sustav koji se sam puni, tako da vozači ne moraju brinuti o pronalaženju mjesta za punjenje na dugim putovanjima.  Nitko ne voli nepotrebno prekidati putovanje. Energija koja se obično rasipa tijekom kočenja i usporavanja, ovdje se koristi za proizvodnju električne energije i punjenje hibridne baterije kako bi imali besprekidno i bezbrižno iskustvo vožnje.

  1. Jednako iznimno iskustvo vožnje

Iako se najpopularnijim Suzukijevim modelima dodaje hibridna tehnologija, kao što je ranije spomenuto, hibridna tehnologija u automobilu ne znači da je cjelokupno iskustvo vožnje ugroženo. Suzuki je još uvijek okretan, učinkovit i zabavan za vožnju, a hibridna tehnologija samo poboljšava iznimno iskustvo po kojem su svi Suzuki modeli već dobro poznati. Hybrid verzija u 2021. je nadogradnja starijih Suzuki modela u pogledu značajki, zadržavajući prednosti od prije uz poboljšane značajke.

Jesu li vas gore navedeni razlozi uvjerili u kupnju hibridnog vozila? Posjetite Suzuki Antares salon automobila u Zagrebu i pronađite svoj hibrid iz široke palete Suzuki Hybrid automobila.