Suzuki je poznati brand u Hrvatskoj. Suzuki automobili su čuveni po konkurentnoj cijeni, pouzdanosti, ekonomičnosti potrošnje goriva i jednostavnosti održavanja. Suzuki Swift je već duže vrijeme jedan od najprodavanijih hatchbackova diljem svijeta. Široka publika ga voli zbog njegovog sportskog dizajna i izvanredne dinamike vožnje. U ovome blogu ćemo istaknuti pet stvari zbog kojih ćete i vi zavoljeti Suzuki Swift.

Dinamika vožnje i motor

Suzuki Swift ispod haube ima 1,2-litreni Dual Jet motor koji izbacuje 83 KS na cestu. Možda se to na papiru ne čini baš impresivno, ali kad sjednete za upravljač brzo ćete zaboraviti te podatke. Motor je jako živahan i u gradu i na autocesti, što zajedno s poboljšanim kočenjem vozaču daje neizmjerno povjerenje. Ovaj stroj također postiže vodeći doseg vožnje u industriji od 23 km po litri goriva.

 Natrpan opremom

Swift je opremljen mnoštvom značajki već u osnovnoj varijanti od kojih navodimo samo neke: start-stop, tempomat, LED prednja svjetla, komande za audio i telefon na upravljaču, upravljač presvučenom kožom, USB i AUX priključci te daljinsko centralno zaključavanje. U najjačem paketu opreme dolazi još i pokretanje bez ključa, automatski sklopivi vanjski retrovizori, infotainment sustav sa zaslonom osjetljivim na dodir, Bluetooth, stražnja parkirna kamera i parkirni senzori te automatska klima.

Prostran i udoban

Nijedan drugi automobil u ovom segmentu ne nudi tako udoban prostor kabine kao Suzuki Swift. Čak je i stražnji putnički prostor dovoljno velik da može smjestiti tri odrasle osobe, što znači da automobil može komforno prevesti pet putnika. Mnogi kupci također preferiraju Swift zbog relativno velikog prtljažnog prostora za ovu klasu. Swift nudi 268 litara prostora za prtljagu koji se dodatno povećava kada se spusti sklopiva stražnja klupa podijeljena u omjeru 60/40.

Vrijednost za novac

Swift je jedno od cjenovno najprihvatljivijih vozila koje nudi bilo koji proizvođač. Njegova pouzdanost i upotrebljivost čine ga pouzdanim i izvrsnim izborom za mnoge nove kupce. Osim toga, dostupnost dijelova i servisiranje neće nikada biti problem zbog ogromne mreže trgovaca diljem Hrvatske.

Fenomenalan dizajn

Swift se ističe upečatljivim izgledom koji je prepoznatljiv izdaleka. Oštra prednja svjetla i snažan dizajn stražnjeg kraja daju Swiftu moderan izgled sportskog hatchbacka. Vanjski izgled se može modificirati brojnim dodacima što ovaj automobil čini jedim od automobila koji se najlakše mogu modificirati od strane amatera ili profesionalaca. To je još jedan od razloga zašto mnogi kupci biraju Suzuki Swift.

Sada kada smo vas upoznali sa pet stvari zbog kojih ćete zavoljeti Suzuki Swift, mislimo da je najbolje da se sami uvjerite i odmah rezervirate probnu vožnju. Ovaj hatchback će vam biti vjeran dugo vremena, a s njime ćete biti primijećeni gdje god da krenete.

U Suzuki Antares Centru nastojimo biti najbolja auto kuća u Hrvatskoj vodeći brigu o svim potrebama naših kupaca. Naš servisni tim se sastoji od stručno obučenih mehaničara koji su vrhunski stručnjaci u svom području rada. Posjetite naš izložbeni prostor što prije, a naši voditelji prodaje će odgovoriti na sve vaše upite. Vrlo smo ponosni što znamo da smo jedini koji nadmašuju zahtjeve i kriterije za prodaju i servisiranje svih segmenata Suzuki proizvoda.