Nova Suzuki Hayabusa

Suzuki je nedavno predstavio treću generaciju svoje legendardne Hayabuse.

Poznata po obilju snage kojom raspolaže, agilnosti i svojom impresivnom pojavom Hayabuse je bila i ostala lider klase koju je stvorila. Postavivši ljestvicu vrlo visoko u klasi „Ultimate tourera“ nova Hayabusa i dalje ostaje kralj svoje klase te svojim preformansama i pojavom izaziva strahopoštovanje svih zaljubljenika u dva kotača. Potpuna predanost i kontinuirana želja za unaprijeđenjem stvorili su novu generaciju motocikla, koji savršeno odgovara vozačima sadašnjosti, ali i budućnosti. Njegovo poboljšano iskustvo u vožnji odlikuje još uglađenija isporuka snage i još spretnije rukovanje, a zbirka najnovijih elektroničkih sustava dizajniranih za optimizaciju performansi, čini Hayabusu još ugodnijiom, sigurnijom i još poželjnijom za vožnju. Brutalno snažan i pouzdan, ali jednako tako i vozan i predvidljiv, spaja nespojivo

nova hayabusa

Nova generacija ostala je vjerna vizualnom identitetu svoja dva prethodnika. Osnovni faktor Hayabusinog vizualnog identiteta je aerodinamika. Tada pionir u klasi, prva Hayabusa sa koeficjentom otpora zraka 0,17 bila je nešto potpuno revolucionarno u svoje vrijeme. Njena izdržljivost i pouzdanost postali su pojam za kvalitetu i trajnost. Upravo zbog kvalitete i pouzdanosti Hayabusa (ili njen agregat) srce su raznih prerada i projekata sa višestruko većom snagom od tvorničke.

Suzuki hayabusa aerodinamikaSa trećom generacijom Hayabusa po pitaju mehaničkih izmjena nije donjela revoluciju. No već provjeren proizvod dobio je niz tehničkih korekcija kako bi se stvorio proizvod koji može još jače i još više. Samom agregatu dan je naglasak na izdržljivost i trajnost.

Suzuki hayabusaUz tehnička poboljšanja nova Hayabusa donosi najmoderniji paket elektronike dostupan na tržištu. Novi motocikl opremljen je svim tehnološkim pikanterijama koje su do sada bile rezervirane samo za sportska natjecanja ili za Supersport motocikle. Mogućnosti izmjene mapa snage, trakcije, osjetljivosti ABS-a, Anti whelie, Lounch control, Engine brake samo su neki od sustava dostupni na novoj Hayabusi.

Suzuki Hayabusa

Za više informacija o novoj Suzuki Hayabusi u Hrvatskoj posjetite Hayabusa GSX1300RR M2

Suzuki Hayabusa Katalog