Pandemija je na odlasku, a cjepiva oslobađaju tisuće ljudi koji žele nekamo otići nakon popuštanja ograničenja. Daleka inozemna putovanja još nisu u potpunosti zaživjela pa mnogi biraju putovanje automobilom. Ako planirate takvo klasično putovanje, pobrinite se da vas prati vozilo spremno za avanturu.

Pogledajmo neke od najboljih Suzuki automobila za putovanja. Bilo da namjeravate kampirati, idete posjetiti neke od parkova prirode ili samo bježite na dan planinarenja s prijateljima, u auto kući Suzuki Antares Centar u Zagrebu imamo sjajne automobile za vas.

  • SUZUKI IGNIS

Ako na putovanje želite ići sa stilom, Suzuki Ignis je prava opcija za vas. Suzuki Ignis je crossover koji spaja pojednostavljenu, ali atraktivnu vanjštinu s genijalnom funkcionalnošću. Linije kompaktnog i laganog tijela jedinstvene su i nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Stimulira sva vaša osjetila dok svojim izgledom najavljuje početak posebne avanture. Suzuki Ignis je prepun aktivnih i pasivnih sigurnosnih sustava. Funkcionalne sigurnosne karakteristike poput ALLGRIP AUTO omogućuju vozaču slobodu vožnje bez obzira na promjenu površine ispod kotača i bez obzira na klimatske uvjete. Istodobno, njegov sustav automatskog kočenja i upozorenja na napuštanje prometne trake, omogućuje bezbrižnu avanturu vožnje.

  • SUZUKI VITARA

Suzuki Vitara ima nastup koji odiše čežnjom za avanturom, a izgleda galantno i samouvjereno. Kupci će otkriti dizajn kompaktnog crossovera s čvrstim prednjim krajem, koji još više naglašava SUV stil, kako i priliči istinskom istraživaču. Vitara pruža zanosnu vožnju dok se ovaj višenamjenski, sve-površinski, svevremenski izvođač pogonjen tradicionalnim Suzuki SUV genima uspješno nosi sa svim izazovima. Dok je na putovanju, vozač se može pouzdati u užitak vožnje bez napora. Novi 48V SHVS blagi hibridni sustav sastoji se od 48V ISG integriranog startnog generatora s funkcijom električnog motora, 48V litij-ionske baterije i 48-12V DC / DC pretvarača. Suzuki Vitara Hybrid tako nudi veći napon napajanja od standardnog 12V, što povećava mogućnost obnavljanja energije prilikom usporavanja. Elektromotori pomažu u potrošnji goriva, što poboljšava vozne performanse.

  • SUZUKI SWACE

Suzuki Swace je savršen za kratke cestovne avanture i ne komplicira sa pogonom. Automobil ima dodatne značajke kao što su Apple CarPlay, Android Auto i bežično punjenje, a naravno, budući da je karavan, prostor je na razini s crossover SUV-om. Suzuki Swace je opremljen sa 1,8-litrenim hibridom, što znači četverocilindrični benzinski motor od 98 KS s električnim motorom od 72 KS.  Oni djeluju sinkrono kako bi stvorili najviše 122 KS u bilo kojem trenutku, dok CVT mjenjač prenosi tu snagu na prednje kotače. Baterija od 1,3 kWh omogućuje malu potrošnju u kraćim gradskim putovanjima u kojima je vožnja većinu vremena potpuno na struju, ali isto tako omogućuje udobnost i bezbrižnost na dužim putovanjima jer se puni sama u potpunosti preko regeneracijskog kočenja. Sve to čini ovaj model savršenom opcijom za ljude koji vole putovati, a imaju potrebu za malim potrošačem u svakodnevnoj gradskoj vožnji. 

  • SUZUKI ACROSS

Pitate se što hibridni automobil može učiniti? Suzuki tvrdi da Across može krstariti 75 km s potpuno napunjenom baterijom isključivo na struju i da se može kretati brzinom od 135 km/h  bez pomoći benzinskog motora. Suzuki Across s pogonom na sve kotače mehaniziran je s 2,5-litrenim, četverocilindričnim benzinskim motorom od 185 KS i dva elektromotora. Električni motor na prednjoj osovini proizvodi  182 KS, dok onaj na stražnjoj daje 54 KS . Suzuki Across  tako proizvodi kombiniranu snagu od  306 KS, dovoljno za ubrzanje 0-100 km/h od 6,0 sekundi s najvećom brzinom od 180 km/h. Udobnost i avanturistička vožnja najjača je strana Suzuki Acrossa bez obzira putujete li na električni ili benzinski pogon.

Jeste li odabrali svoj najdraži Suzuki automobil za putovanje? Posjetite Antares Centar, novi Suzuki salon automobila u Zagrebu što prije.