Swift je već godinama jedan od najprodavanijih automobila diljem svijeta, a sada su dolaskom novog modela kupci poludjeli za njime. Pitate se o čemu se radi kod Suzuki Swifta i što je novo u modelu za 2021. godinu? Pridružite nam se dok zaranjamo u detalje ovog auta o kojem se puno priča. Suzuki Swift  pruža performanse, stil i uzbudljivu kvalitetu iz svakog kuta. Uz novi sportski dizajn sa svojim oštrim, ali svrsishodnim izgledom, beskrajna uzbuđenja nisu nikad ovako dobro izgledala.                                                              

Koje su značajke i pojedinosti Suzuki Swifta?

Unutrašnjost – Unutrašnjost automobila plijeni pozornost isto kao i vanjština i ovdje najbolje dolazi do izražaja pristupačnost i udobnost. Unutrašnjost novog hibrida Suzuki Swift revolucionarna je i može se pohvaliti diskretnim i ugodnim rasporedom upravljačkih funkcija koje su jednostavne i intuitivne za korištenje. Automobil zadržava svoj esencijalan dinamičan stil uz poboljšane značajke dizajna kao što su LED prednja svjetla i 16-inčni kotači od aluminijske legure kao standard. 

Prostor za odlaganje – Swift diže letvicu u pogledu unutarnjeg prostora za odlaganje čineći suptilne promjene. Prednja i stražnja vrata mogu se pohvaliti namjenskim držačima za boce, a prednja također imaju vrlo funkcionalnim džep. Suzuki Swift ima dosta prostraniji prtljažni prostor od prethodnih modela te sada nudi 265 litara za prtljagu.

Putnički prostor – Prostraniju unutrašnjost Suzuki Swift može zahvaliti duljem međuosovinskom razmaku pa tako putnici u automobilu dobivaju više prostora za noge. Prednja sjedala su prilično fleksibilna i udobna, a niže montirana sjedala omogućuju nagnutiji položaj u vožnji. Tu je i obilje prostora za glavu sprijeda i straga zahvaljujući visokom krovu. Svaki Swift model dolazi standardno sa pet vrata koja se širom otvaraju, omogućujući ulaženje i izlaženje bez napora.

Sigurnost – Suzuki Swift je doživio reinkarnaciju u smislu svojih naprednih sigurnosnih značajki. Visoko razvijene sigurnosne tehnologije ovdje su primijenjene u potpunosti kako bi zaštitile putnike u slučaju nesreće. Neke napredne sigurnosne značajke uključuju:

 • Upozorenje o napuštanju trake i sprječavanje napuštanja
 • Prepoznavanje prometnih znakova
 • Automatsko kočenje u nuždi
 • Monitor mrtvog kuta
 • Stražnji parkirni senzori
 • Upozorenje o stražnjem unakrsnom prometu

Emisija CO2

Automobili prolaze standardne laboratorijske testove kako bi se ustanovili službeni podaci o potrošnji goriva i emisiji ugljičnog dioksida (CO2). Osim što omogućuju međusobnu usporedbu automobila, podaci o emisiji CO2 koriste se za određivanje poreza na automobile. Sa snagom motora od 61 KW i emisijom CO2 od 106 g/km, Suzuki Swift će vam pružiti uzbudljivu vožnju koja ne ugrožava performanse. Za različite varijante Suzuki Swift modela, emisija CO2 u g/km varira od 106 do 121, ovisno o varijanti. Dodatna oprema kao što su veći kotači može utjecati na emisije CO2 pa tako i na porez koji plaćate.

Varijante novog Suzuki Swifta

U ponudi postoji sljedećih sedam varijanti i razina opreme za Suzuki Swift Hybrid:

 • SWIFT 1.2 HYBRID 12V GL
 • SWIFT 1.2 HYBRID 12V GL+
 • SWIFT 1.2 HYBRID 12V GLX
 • SWIFT 1.2 CVT HYBRID 12V GL+
 • SWIFT 1.2 CVT HYBRID 12V GLX
 • SWIFT 1,2 4WD HYBRID 12V GL+
 • SWIFT 1,2 4WD HYBRID 12V GLX

Cijena

Cijena novog automobila Suzuki Swift se razlikuje ovisno o varijanti koju odaberete. Za osnovni model sa GL razinom opreme, ručnim mjenjačem, prednjim pogonom i nemetalik bojom karoserije, treba izdvojiti svega 101.373kn, dok je cijena za potpuno opremljeni model sa GLX razinom opreme, metalik bojom i automatskim mjenjačem, i dalje vrlo prihvatljivih 136.775kn. Više pojedinosti o razinama opreme, varijantama i cijenama možete pronaći na stranici modela.

Želite li kupiti hibridni Suzuki Swift? Kontaktirajte Suzuki Antares Centar na +385 1 5540 090 ili pošaljite e-mail na prodaja@suzuki-antarescentar.hr