Project Description

Povezivanje pametnog telefona (SLDA)

7-inčni zaslon osjetljiv na dodir omogućuje intuitivno korištenje multimedijskih značajki, uključujući audio sustav, hands-free opciju telefoniranja, navigacijski sustav i integraciju pametnih telefona.

Klima uređaj

Upravljačka ploča automatskog klima uređaja kod modela GLX omogućuje intuitivno rukovanje. Jednostavno prepoznavanje oznaka i brojki je omogućeno upotrebom LCD zaslona s visokim kontrastom.

Pretinci

Brojni pretinci jednostavni za upotrebu i nadohvat ruke: pretinac za rukavice, polica u konzoli, džep u naslonu suvozačkog sjedala, prednji držači limenki X2, pretinci u prednjim vratima, USB utor i 12V utičnica za struju…

Dodatni prostor

Uz uvijek dobrodošlu zabavu u vožnji, dodatni prostor u kabini i prtljažniku može pomoći u potpunom iskorištavanju vaših hobija ili jednostavno za zabavu.

Prostran prtljažnik

Swiftov raskošniji prostor za prtljagu omogućuje vam da povezete više, a djeljivi stražnji nasloni sjedala pomažu da smjestite sve što vam je potrebno. Prostor za glavu dobiven je niskim položajem sjedenja, dok su brojni pretinci jednostavni za upotrebu i nadohvat ruke.

PROSTRANOST KABINE

Izvana praktično kompaktan, Swift u kabini nudi dovoljno prostora za ugodan položaj nogu, ramena i glave. Čak i putnici na stražnjoj klupi imaju dovoljno prostora zahvaljujući inovativnom obliku stražnjeg dijela prednjih sjedala te najboljem mogućeg iskorištavanju prostora ispod njih.

INFORMACIJSKI LCD ZASLON U BOJI

Napredni višenamjenski 4,2-inčni TFT LCD zaslon u boji zauzima središnji dio instrument ploče kako bi vozač bio potpuno informiran s točnim i intuitivno razumljivim podacima o ponašanju i radu vozila. Grafički su prikazani G-sila, snaga motora i zakretni moment te između ostalog, uporaba akceleratora i kočnica.